HAZİRAN 2022 GRUBU KAYITLARIMIZ DEVAM EDİYOR..
Tüm Haberler

1 HAZİRAN 2022 ve 10 HAZİRAN 2022'de açılacak olan gruplarımız ile sizi en yakın ELEKTRONİK YAZILI SINAVINA YETİŞTİRİYORUZ.. Hem bütçeniz, hem eğitim kalitesi için bizi tercih edin.Sorunsuz,problemsiz ehliyet almak isteyenler acele etsin.Sınıflarımız doldu, doluyor...

HAZİRAN  2022 GRUBU KAYITLARIMIZ DEVAM EDİYOR..

Yeni M.T.S.K. Yönetmeliği Resmi Gazetede yayınlanmıştır..Yeni yönetmelik ve yasalar çerçevesinde kurs araç filomuzu yeniledik.Sıfır,kaskolu,otomatik ve düz vites araçlarımız ile kaliteli eğitim ve uygun fiyatlar ile sınırlı sayıdaki kontenjanımızdan yararlanmanız için sizleri bekliyoruz....

Mevcut ehliyetiniz var ve Fark Sınıfı ehliyetlere geçiş yapmak istiyorsanız;Artık yazılı sınav derdiniz yok..Sadece direksiyon eğitimi ve sınavından sorumlusunuz..

Fark sınıfı ehliyet için kursumuza uğramanız menfaatinize olacaktır.

Kursumuz direksiyon eğitimini adayın istediği saate göre ayarlayan randevu sistemi ile çalışan Denizli'deki İLK KURSTUR..Kurs eğitim yerinde saatlerce beklemeden hakkınız olan kaliteli eğitimi alıp ayrılıyorsunuz..

Amacımız Trafik ortamında saygılı ve becerikli sürücülerin çoğalmasıdır.Kursumuz pratik hayatta karşılaşılan olayları ele alarak,örnekleriyle adaylarına bilgi ve beceri kazandırmaktadır.

Sizde sadece araç kullanmayı değil...Lastik değiştirmeyi, zincir takmayı, günlük bakımları öğrenerek bilinçli sürücü olmak istemez misiniz?

01.06.2022 12:00
yükleniyor..